Snelstart Web en 12: Bankmutaties 's nachts inlezen.

Als bankmutaties niet worden ingelezen maar je hebt de bankkoppeling wel gemaakt, klik dan op onderstaande link. Grote kans dat je hier een rekening kunt koppelen.
De reden is dus dat er geen rekening is gekoppeld aan deze instelling.

Zie onderstaande link.

Als het niet lukt om deze link te openen klik dan met de rechtermuis toets en open in een nieuw tabblad.
    • Related Articles

• Hoe kan ik een bestelling van Snelstart bevestigen

Nadat Snelstart is besteld ontvangt u een e-mail waarin u een wachtwoord kunt aanmaken. Dit is de eerste stap die u moet uitvoeren voordat u verder kunt. Vervolgens moet u even uw bestelling bevestigen. Hieronder vindt u de link naar de handleiding ...