Hoe kan ik een bestelling van Snelstart bevestigen

Nadat Snelstart is besteld ontvangt u een e-mail waarin u een wachtwoord kunt aanmaken.
Dit is de eerste stap die u moet uitvoeren voordat u verder kunt.
Vervolgens moet u even uw bestelling bevestigen. Hieronder vindt u de link naar de handleiding om dit te doen.

Het Abonnement bevestigen

Heb je een gratis proefmaand aangevraagd en wil je blijven werken met SnelStart? Bevestig dan je abonnement. Je kunt je abonnement bevestigen in SnelStart Web en in de SnelStart App.

De stappen
Ga naar onze website, www.snelstart.nl, en klik bovenin op INLOGGEN. Je wordt nu doorgestuurd naar SnelStart Web. Log hier in met je SnelStart inloggegevens.
Website SnelStart_b
Nadat je administratie is geopend zie je het volgende scherm:

Inlog SnelStart Web_b

Vanuit dit scherm zijn er twee opties voor het bevestigen van je abonnement (zie afbeelding hierboven).

Optie 1
Bij optie 1 klik je bij het onderdeel 'Taken' op Bevestig abonnement (in het rood omcirkeld) en volg je de volgende stappen:

Stap 1: Controleer je contactgegevens en vul deze aan waar nodig.

Controleer contact stap 1_b

Stap 2 (Abonnement bevestigen): controleer of je het juiste SnelStart pakket hebt, controleer of vul je IBAN-nummer in en klik na het controleren op Bevestigen.

Controleer abonnement stap 2_b

Optie 2
Bij optie 2 klik je, nadat je bent ingelogd in SnelStart Web, rechtsboven op het poppetje.
Inlog SnelStart Web_bKlik vervolgens op Mijn SnelStart (stap 2) en klik na het controleren van je gegevens op Bevestigen (stap 3). Je abonnement is nu bevestigd.
mijnsnelstart_b

Bevestig nu je abonnement door hier te klikken.

• Related Articles

• Snelstart Web en 12: Bankmutaties 's nachts inlezen.

Als bankmutaties niet worden ingelezen maar je hebt de bankkoppeling wel gemaakt, klik dan op onderstaande link. Grote kans dat je hier een rekening kunt koppelen. De reden is dus dat er geen rekening is gekoppeld aan deze instelling. Zie ...